terug

Nic Burnand

Nic is begonnen met tatoeëren in Durban, Zuid-Afrika in het begin van 2010. Hij heeft een jaar in Durban gewerkt voor hij naar Kaapstad verhuisd is. Toen hij besefte dat er niet echt kwalitatieve tattoo studios op het Zuid-Afrikaanse schiereiland waren, heeft hij zijn eigen studio geopend in Muizenberg.

Na drie jaar als eigenaar en tatoeërder bij Emerald Fox Tattoo heeft hij besloten om met zijn Nederlandse vrouw en dochter te verhuizen naar Kalmthout. Hij werkt sedert 2014 op donderdag, vrijdag en zaterdag bij Roxy.
Hij houdt vooral van de hygiënische, professionele manier dat de studio geleid wordt. Dit sluit aan bij zijn visie om het krijgen van een tattoo een rustige, warme en vriendelijke ervaring te maken. Je kan Nic volgen op facebook.

Geert Von

Geert is al van jongs af gefascineerd in tattoo's. Na het behalen van zijn diploma als Master in de Beeldende Kunsten is hij op eigen basis onderzoek beginnen voeren naar het tatoeƫren. Hierna is hij met zijn portfolio naar Roxy gegaan en mocht hij binnen Roxy een volwaardige opleiding als tattooeur starten met Nic Burnand als mentor.

Geert's persoonlijke stijl is ongezien binnen de tattoo-wereld en zeker een aanrader.. Vanaf oktober 2015 zal Geert als apprentice-tattooeur aan de slag gaan bij Roxy. Hij houdt ervan om mensen te helpen met het visualiseren van hun persoonlijke verhaal op een professionele en esthetische manier. Je kan Geert volgen via facebook.